lördag 29 maj 2010

Äventyrsdag

Idag har en massa saker hänt. Först var Leche på möte i Kårhuset i Lund med en massa gamla Överfös och liknande, det tyckte han var lite läskigt först men mest kul! På vägen dit fick han åka i sin splitt nya bärväska från Hurtta, vilket nog var väldigt skönt då himlen öppnade sig precis när vi gick ut genom dörren. Efter ett par timmar begav vi oss hemåt igen, och Leche gick så fint i koppel en stund när han var trött på väskan. Mycket duktig :) Sedan kom Mor och hämtade upp oss för att åka till Plantagen och Satchmo's för att köpa kompostgaller samt lite hundgodis och ett armband att hänga klickern i.

Efter det bar det av mot Landskrona för att träffa farmor och farfar. Leche skällde inte alls på dem när han träffade dem, vilket han gjorde i början när han träffade nya människor. Känns jätteskönt! Ut ur bilen och direkt ut på gräsmattan för att bajsa :D Nice. Sedan fick han springa runt i köket medan vi människor åt god rostbiff.

På vägen hem i bilen var Leche väldans trött efter alla nya intryck från platser och människor, och sov gott. Senare på kvällen kom Erik och hälsade på med skumpa (yaaaaay :D) och vi såg en halvdålig film och hade det mysigt.


Åååh skulle lagt upp bilder idag men nu är jag alldeles för trött. Farmor, snart lägger jag upp bilden på dig :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar