onsdag 30 juni 2010

Äntligen valpkurs!

Oj nu har det gått sådär lång tid sedan sist igen.. I lördags åkte jag och Leche till Skurup och hälsa på Emelie (och Anki och Thord). Emelie tyckte att Leche var jäääättesöt, och Anki tyckte samma sak :) Thord var lite mer tveksam... :P Han ville inte riktigt kissa eller bajsa på deras gräsmatta, men i övrigt gick allting jättebra. Dammen i trädgården var väldigt intressant, och algerna var också skoj!På väg ner i dammen. Lyckades inte ta en bild när han stod helt och hållet i dammen :(Thord vill ge Leche köttbullar (men det får han inte)
Leche och jag vid dammenEmelie och Leche tar en pond-side walk
Anki försöker locka ner Leche i dammen


I måndags var jag och Leche på infokväll i Eslöv på Bonizas hundskola. Monica som har hundskolan pratade om inlärning på olika sätt, hundspråk, klicker och en massa annat. Första kurstillfället är på torsdag uppe på Storegård i Fjelie, det ska bli skoooj :) Igår var första gången på Lunds Brukshundklubb uppe på Gunnesbo, så jag och Leche tog bussen upp och sen gick vi och nosade runt lite på träningsområdet innan det var samling med Ingrid och hennes två hundar. Där var många otroligt söta valpar :) Jag hade med mig kameran och tanken var att ta bilder på det mesta.. Det gick inte så bra den här gången haha, men jag lyckades få lite bilder på Marie och Bisou, så ni får nöja er med det tills nästa gång :)

Duuuuktig Bisou!
Duuuuktig Marie! :P


Så, imorgon är det dags för första Bonizastillfället. Ska bli superkul :) Just ja, jag har även beställt en Puppia soft harness, storlek XS, som mina grannar tipsade mig om. Det är den absolut minsta selen out there, men måtten är inte helt hundra.. Lite stor när jag mätte Leche, men den har inte kommit än. Hoppas att den passar.. Så, nu är det valpkurseran - and it's FUN!

1 kommentar:

  1. Vad kul att du la upp bilderna!
    Tyvärr jobbar jag nästa tisdag, men jag tycker Jakob ska åka med ut ändå! (Alla andra tisdagkvällar är jag ledig, perfekt.)

    SvaraRadera